AGAR 20g
Popis
AGAR 20g
Je přírodní želatinový přípravek k širokému použítí buď jako poleva, kterou zalijete čerstvé či kompotované ovoce, nebo na zeleninové aspiky.
Složení: přípravek z mořských řas Gelidium sp. - bez přidané soli
Postup přípravy: na 400 ml vody si připravíme 5g agaru, 40 g cukru, můžeme přidat šťávu z citronu nebo i ovoce či kompotu.
Do teplé vody vsypeme agar, přivedeme k varu a povaříme 4 - 8 minut. Cukr přidáváme v průběhu vaření, nakonec dochutíme citronovou šťávou.
V případě zeleninových aspiků dáváme místo cukru 1/2 lžičky soli.
Obsah balení: 20 g v papírové krabičce
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář