Zapomeňte na želírovací cukry, Gelfixy, protože 100% přírodní a navíc výbornou náhradou je citrusový pektin, se kterým můžete připravovat džemy i marmelády bez chemických konzervantů ...
Věřte, že můžete jíst lépe, chutněji a především zdravěji.
A jsem přesvědčená, že pokud to zkusíte, nebudete litovat. Ohlasy zákaznic jsou jednoznačně kladné. Nedivím se tomu, protože džem i marmeláda s citrusovým pektinem je daleko chutnější, voňavější, zachová si svěží barvu ovoce a bonusem je nejen to, že je bez chemie, ale také to, že při její přípravě můžete snížit podíl cukru. A výhodou je i rychlá příprava džemu.
Podrobný návod, jak postupovat při přípravě džemu či marmelády s citrusovým pektinem si přečtěte zde.
A pokud nemáte čas na přípravu džemů bez chemických konzervantů, máme pro Vás nachystanou širokou nabídku takových džemů od pana Grešíka. Ten je zároveň i výrobcem citrusového pektinu. Jeho džemy obsahují vysoký podíl kvalitního ovoce a snížený obsah cukru. Chutnají výborně na pečivu, palačinkách, zákuscích, dortech - stačí si jen vybrat: